Retur

Dacă sunteţi nemulţumită de produsul primit, ZuzaMuza vă așteaptă să îl returnaţi în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii sale, cu respectarea condiţiilor de retur de mai jos. Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: „Consumatorul nu poate denunța unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”. Returul se poate face doar prin curier. Nu acceptăm retururi direct la sediul firmei. Orice retur trebuie să fie precedat de o notificare a intenţiei de retur, in maxim trei zile de la receptia coletului nostru. Această notificare se poate face pe mail, aşa cum este specificat şi în Termeni şi condiţii. Returul trebuie să fie însoţit de următoarele documente:

– factură (original);

– chitanţa de la curier (original)

– ambalajul in care a fost trimis produsul (original, poate fi lipit, in cazul in care ambalajul a fost deteriorat la deschidere)

– etichetele intacte, atasate de produs

Menţionaţi în colet (pe documentul de retur) dacă doriţi rambursarea banilor sau schimbarea mărimii produsului. În cazul în care nu respectaţi condiţiile de retur, precizate şi în Termeni şi Condiţii, nu vom accepta returul dumneavoastră. Nu se accepta retururi cu plata ramburs!

1.  Returnarea banilor

Legislaţia românească în domeniu prevede: ,,consumatorul, persoana fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. ,,Clienţi” sau ,,consumatori” sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clienţii cu personalitate juridica nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: să aibă etichetele ataşate, ambalajul original şi documentele care l-au însoţit,  factura şi chitanţa de la curier sau bancă.

În MAXIM 30 ZILE de la data primirii returului de către noi, vă vom înapoia contravaloarea produselor, în contul dumneavoastră, furnizat în cererea de retur. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. În cazul în care nu sunt respectate condiţiile de retur, banii nu se pot returna. Vă reamintim că trebuie respectate toate aceste condiţii cu care dumneavoastră aţi fost de acord în momentul în care aţi acceptat precizările din Termeni şi Condiţii şi aţi finalizat comanda.

ATENŢIE ! În cazul în care aţi făcut comanda în timpul unei promoţii speciale şi doriţi rambursarea banilor, pentru retur trebuie să expediaţi toate produsele comandate, în timpul promoţiei respective.

2. Schimbarea mărimii produsului

Trimiteţi produsul/produsele pe care doriţi să le schimbaţi prin curier, la adresa de returnare de mai jos. Expedierea produsului cu mărimea cerută la schimb se poate face  prin curierat (25 LEI), la orice adresă specificată. Taxele de transport sunt plătite de dumneavoastră.

Produsele comandate (în schimbul celor returnate) se expediază prin curier.

3. Schimbarea produsului cu un alt produs

În cazul în care doriţi alte produse (modele) decât cele pe care le returnaţi, procedura este una singură, în doi paşi:

I. Trimiteţi produsul/produsele pe care doriţi să le schimbaţi prin curier. Produsele comandate (în schimbul celor returnate) se expediază prin curier. Aveţi de achitat diferenţa dintre produsele (nou) comandate şi cele returnate, plus taxa de transport de 25 LEI.

II. Faceţi o nouă comandă cu produsele dorite şi achitaţi această comandă integral, la livrare.

Vă mulţumim că sunteţi clientul nostru şi vă încurajăm să ne trimiteţi sugestii astfel încât cumpărăturile la  Zuza Muza să fie mereu pe placul dumneavoastră.

Adresa de returnare a produselor, numai prin firmele de curierat, este: Modalina Atelier SRL, strada Ecaterina Teodoroiu nr 16,  sector 1, Bucureşti. Tel. 0768.421.422

Pentru notificări ale intenţiei de retur, contactaţi-ne in maxim trei zile de la primirea comenzii, la adresa office@zuzamuza.ro.